Meehelpen op Groningsch Peil?

Groningsch Peil zoekt vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan dit muziekfestival dat plaatsvindt op 20 locaties met meer dan 80 acts. Van 30 oktober tot en met 2 november worden de allervetste acts geprogrammeerd, verspreid over verschillende locaties in Groningen. Om het festival mogelijk te maken helpen ieder jaar vrijwilligers mee in verschillende functies. 

Wat kan je van ons verwachten?

Er zijn voor, na en tijdens het festival vele verschillende functies waar vrijwilligers voor ingezet worden, opbouwer tot bakfiets-fietser en van verspreider van flyers en stickers tot en met stagemanager. In overleg word je ingezet in een functie die zo veel mogelijk aansluit bij je kunnen. Omdat het festival niet zonder de steun van vrijwilligers kan draaien, staat er natuurlijk wat tegenover. Als vrijwilliger krijg je een uniek kijkje achter de schermen, je werkt op een informele manier samen met vele verschillende mensen en geniet van de leuke en ontspannen sfeer. Op de laatste avond van het festival zal er een afterparty zijn in de EMGfaktors waar we met zijn allen de spanning van het festival van ons af kunnen dansen!

Wat verwachten wij van jou?

Als vrijwilliger van Groningsch Peil verwachten we dat je je volledig inzet en beschikbaar bent op de aangegeven tijden. Wij moeten op je kunnen bouwen en je als een waardige collega kunnen zien. Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek en de bands. Daarom verwachten we dat je minimaal 17 jaar oud bent, verstand hebt van geluid en techniek, affiniteit met muziekfestivals en Nederlandse taal of het Engels goed beheerst.

Hoe meld ik mij aan als vrijwilliger?

Mail naar onderstaand adres om je gegevens achter laten en vast aan ons te laten weten dat je graag wilt komen helpen tijdens het festival. Er zal in oktober contact met je opgenomen worden over je voorkeuren en werkzaamheden tijdens het festival.

groningschpeil@gmail.com