Hertz reageerde niet onmiddellijk op vragen van FOX Business. Maar het in Florida gevestigde bedrijf vertelde investeerders eerder deze maand dat de pandemie zijn financiën “aanzienlijk had beïnvloed” en zei dat het van plan was de vlootniveaus te “aanpassen” als een van de vele maatregelen om de impact van pandemiegerelateerde shutdowns op zijn activiteiten te verzachten. https://www.kentekencheck.nu alles mogelijk.

Verbruik van een auto

Hoewel het voor de meeste verhuurbedrijven niet ongebruikelijk is om hun auto te verkopen zodra ze een bepaalde mijlpaal in hun dienstverlening hebben bereikt, hebben bedrijven zoals Hertz een aantal van hun luxe voertuigen tegen een lage korting op de lijst gezet.

Een gids om financieel te overleven naarmate de rekeningen opeisbaar zijn. verbruik van auto berekenen voor bezuiniging.

CoronavirusNOW.com, FOX lanceert nationale hub voor COVID-19 nieuws en updates

Enterprise heeft een extra pagina toegevoegd aan haar website met de titel “COVID-19: is nu een goed moment om een ​​auto te kopen”, die speciale deals biedt voor gebruikte voertuigen met een lage financiering en inruilbeoordelingen die volledig online worden aangeboden.

Het bedrijf biedt momenteel nieuwere auto’s zoals een Kia Optima uit 2020 aan voor $ 17.000, die normaal gesproken wordt gewaardeerd op ongeveer $ 21.000, volgens Kelly Blue Book.