Je rijbewijs halen

Het gebruik van creditcards / betaalpassen / e-betaling / slimme betalingskanalen wordt aanbevolen voor transacties (contante betaling is tijdelijk niet toegestaan).

Studenten wordt aangeraden om de officiële aankondigingen van sms en sociale media te controleren voordat ze een afspraak bezoeken of boeken. theorie nu is beter dan vroeger.

Het Emirates Driving Institute, dat 40 vestigingen heeft, waaronder in Hatta en Ajman, sloot op 27 maart, maar hervatte vorige maand de activiteiten met een capaciteit van 50 procent. Het instituut desinfecteert en reinigt nu trainingsauto’s, motoren en zware voertuigen. Ook zijn er bij elke klantenservicebalie barrières geïnstalleerd om de afstand tussen klanten en personeel te behouden.

De EDI-bedrijvengroep bestaat ook uit Sharjah Driving Institute (SDI) en Fujairah National Driving Institute (FNDI), die beide openstaan ​​voor studenten.

Voorrangregels oefenen

Studenten wordt aangeraden om theoriecolleges bij te wonen op het online studentenportaal in plaats van klassikale colleges . onverharde weg voorrang.

Hoewel het stapsgewijze proces om een ​​licentie te krijgen hetzelfde blijft, heeft de organisatie verschillende voorzorgsmaatregelen genomen om studenten en personeel te beschermen, waaronder slechts één student die de test tegelijk doet (het was voorheen drie in een auto) met de examinator tijdens een toets). Gezichtsmaskers zijn een must en trainingsvoertuigen worden na elk gebruik gereinigd.

Het Galadari Motor Driving Centre in Dubai, dat in mei is heropend, zegt dat klanten in de faciliteit niet meer dan 30 procent van de capaciteit van het gebouw mogen gebruiken.