VRIJWILLIGERS

Groningsch Peil wordt ieder jaar georganiseerd en is een showcase festival in Groningen. Van 30 tot en met 2 oktober worden de allervetste acts geprogrammeerd, verspreid over verschillende locaties in Groningen. Om het festival mogelijk te maken helpen ieder jaar vrijwilligers mee in verschillende functies. Dit is niet alleen leuk, maar ook interessant en leerzaam.

Wat kan je van ons verwachten?

Er zijn voor, na en tijdens het festival vele verschillende functies waar vrijwilligers voor ingezet worden, opbouwer tot bakfiets-fietser en van verspreider van flyers en stickers tot en met stagemanager. In overleg word je ingezet in een functie die zo veel mogelijk aansluit bij je kunnen. Omdat het festival niet zonder de steun van vrijwilligers kan draaien, staat er natuurlijk wat tegenover. Als vrijwilliger krijg je een uniek kijkje achter de schermen, je werkt op een informele manier samen met vele verschillende mensen en geniet van de leuke en ontspannen sfeer. Op de laatste avond van het festival zal er een afterparty zijn in de EMGfaktors waar we met zijn allen de spanning van het festival van ons af kunnen dansen!

Wat verwachten wij van jou?

Als vrijwilliger van Groningsch Peil verwachten we dat je je volledig inzet en beschikbaar bent op de aangegeven tijden. Wij moeten op je kunnen bouwen en je als een waardige collega kunnen zien. Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek en de bands. Daarom verwachten we dat je minimaal 17 jaar oud bent, verstand hebt van geluid en techniek, affiniteit met muziekfestivals en Nederlandse taal of het Engels goed beheerst.

Hoe meld ik mij aan als vrijwilliger?

Mail naar onderstaand adres om je gegevens achter laten en vast aan ons te laten weten dat je graag wilt komen helpen tijdens het festival. Er zal in oktober contact met je opgenomen worden over je voorkeuren en werkzaamheden tijdens het festival.

Marlies Molema, Content Manager Groningsch Peil 2013

groningschpeil@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>