Binnenstad
Op verschillende locaties in de binnenstad vindt de Groningsch Peil Parade plaats. Iedere dag zal er op een drietal locaties een semi-akoestisch optreden worden verzorgd:

Locatie 1: Voor het GrandTheater, (Grote Markt)
Locatie 2: Voor de Aktiesport, Herestraat (begin Herestraat (zuid))
Locatie 3: Voor de Korenbeurs (Vismarkt)

Eetcafé de Smederij
Met nieuw bier op de wisseltap:
Indian Pale Ale van Weihenstephan!

Tuinstraat 2
Groningen

Cleopatra A.S.G.
De meest gestoorde studentenvereniging in Groningen.  Een gezellige studentenvereniging die niet aan ontgroening doet.

Kleine Pelsterstraat 5/5a
Groningen

Het Pakhuis
In 1973 is Het Pakhuis geopend als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag!

Peperstraat 8
Groningen

Café Peter Pan
Borrelen op ons terras aan het water, dineren met uitzicht over de haven, en genieten van een biertje aan de bar!

Voor ‘t Voormalig klein Poortje 10-11
Groningen

De Zolder
The highest undergroundbar in town met wifi!!

Papengang 3-A
Groningen

Buckshot Cafe
Niet alleen wordt de nieuwste jazz, soul, funk, jazzdance , lounge, funk, fusion en jazzrock gedraaid, ook is er iedere zondag livemuziek op het podium beneden.

Gedempte Zuiderdiep 58
Groningen

Concerthuis
Foodsharing = eten delen. Samen eten zonder regels. Stel hier je eigen eetervaring samen waarbij alles vrij staat, het tijdstip, de volgorde en de hoeveelheid.

Poelestraat 30
Groningen

Grand Theatre
Grand Theatre Groningen maakt en brengt voorstellingen en concerten. Scherp en prikkelend. Wereldwijd, vanuit het hart van Groningen.

Grote Markt 35
Groningen

Simplon
Een poppodium in Groningen dat bekend staat om de goede sfeer en een vernieuwende en gevarieerde muziekprogrammering.

Boterdiep 69
Groningen

Muziekschool
De Stedelijke Muziekschool Groningen is toonaangevend op het gebied van muziekeducatie en de beoefening van amateurmuziek in de stad Groningen. Hun motto is: Muziek maken doe je samen!

Sint Jansstraat 7
Groningen

EMG Faktors
De Culturele Broedplaats in Groningen! Waar verschillende evenementen worden georganiseerd waardoor mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten.

Eemskanaal 48 N/Z
Groningen

Café Koster
Veel live-optredens en een uitbater die ongeveer 30 jaar DJ is geweest en getourd heeft door het hele land. De nadruk van het muziekgenre ligt op blues, funk, bluesrock en de betere popmuziek.

Sint Jansstraat 7
Groningen

Boelies Pub
Muziek- & Poolcafé Boelie’s Pub. Het gezelligste café van de Oldambt in Winschoten met regelmatig de leukste evenementen!

Venne 92
Winschoten

Vespro
Antillenstraat 9a
Groningen

Eetcafé de 1e Kamer
Gesitueerd in een van de drukste uitgaansstraten van Groningen namelijk de Peperstraat, en staat bekend om eten in een ontspannen sfeer en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Peperstraat 9
Groningen

Café de Sluys
Bij ons kunt u altijd terecht voor een gezellige avond uit, maar ook voor een heerlijke snack staan ze voor u klaar. Dit alles in een sfeervol bruin café!

Methardusstraat 4
Munnekezijl

Jeugdsoos de Kelder
De Kelder biedt een plek aan de jeugd om zich te vermaken in het weekend. Hiervoor organiseren zij themafeesten die uiteenlopen van Beach Party’s tot Apres Ski party’s en Eclectic Nights tot jaren 90 disco. Voor ieder wat wils dus!

Wier 1
Baflo

Café de Keyzer
Een gezellig café in de vooraanstaande Ellebogenbuurt van Groningen. Hier kun je gezellig met vrienden en vriendinnen afspreken om onder het wakend oog van Keyzer Napoleon gezellig te borrelen.

Turftorenstraat 4
Groningen

Het Pleintje
Winschoten Rock café, lounge-bar en pop-podium met aan de wanden veel werk van rocklegende Herman Brood, die onlosmakelijk is verbonden met Het Pleintje.

Venne 99
Winschoten

Dog’s Bollocks
De nieuwste toevoeging aan het bekende Mr. Mofongo. Wat kun je van hun verwachten? A shitload! Veel bier op de tap, live muziek, een ruime keuze aan barfood en nog veel meer. Cheers!

Oude boteringestraat 17
Groningen

De Benzinebar
“Het domein van de Groninger nacht”

Hoekstraat 44
Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>